compromès amb ell i…

compromès amb ell i…

Compromès amb ell i amb la seva professió, Damià Mulet utilitza la creació, cor de qualsevol experiencia artística, per crear-se a si mateix.

En la seva obra no podem parlar d’inspiració com a procés espontani sorgit de la ignorància, sinó de talent i creativitat entesa com a evolució d’una idea basada en una informació prèvia. La seva obra és el resultat d’una anàlisi i està fonamentada en el concepte, la forma i la tècnica.

L’activitat projectual de Damià fa que els metalls nobles i la pedra de Santanyí, mescla en principi antagònica, es complementin amb una gran subtilesa. Els elements de l’art i de l’arquitectura popular, els arcs, les voltes, els finestrons i les llindes, els veim plasmats en una col·lecció de joies en què aflora en tot momento l’essència mediterrània.

Professor i, sobretot mestre, Damià Mulet ha sabut trobar l’equilibri entre la docència i la seva tasca creativa personal, i l’ha aprofitada en tot moment en benefici del seu alumnat. Persona entusiasta, creativa, engrescadora, amb una trajectòria profesional extraordinària malgrat la seva joventut i amb moltes ganes de fer feina i de seguir aprenent, i de seguir ensenyant, i de seguir creant…

Irene Mestre Massot

Directora de l’Escola Superior de Disseny

Palma, octubre de 2010