docència

docència

Experiència docent

2002-2003 Professor   especialista a l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears. Imparteix   les assignatures de Taller i Projectes de segon curs del  cicle formatiu de grau superior de Joieria   artística.
2006- Mestre   de Taller d’Arts Plàstiques i Disseny en l’especialitat de Procediments de   Joieria i Bijuteria.
2007-  Cap del Departament de Joieria.

 

Activitats extra-acadèmiques

Concurs de joies Sant Eloi

En  2002 per a celebrar la festivitat de Sant Eloi, patró dels joiers, impulsa el  primer concurs de joies de la ESDIB. Aquest concurs s’ha celebrat interrompudament fins el dia d’avui.

El desembre de 2008, en el  marc de les activitats entorn al Concurs de Sant Eloi,   organitzà i dissenyà el curs monogràfic Tècniques antigues del metall aplicades a la joieria, que fou impartit pel joier y professor Carles Codina.

Amb el patrocini de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, el 2009 organitzà el Taller de Joies amb Michael Zobel (joier de reconegut prestigi, pioner de moltes generacions de joves artistes)

Curs de joies d’arena

El juny del 2011 el joier Dani Fàbregues ens impartí un curs de joies realitzades amb escuma les quals, l’acabat final és com si s’haguessin construït amb arena de les nostres meravelloses platges.

Joies divines

L’abril de 2013 el Departament de Joieria Artística organitzà un curs-taller de joies realitzades amb discs de vinil. Aquest curs a més de ser impartit a l’Escola, s’impartí amb el pla de Erasmus a la Hochschule für Angewandte wissenschaft und Kunst de Hildesheim (Alemanya)

Participació del Departament de Joieria en fires i concursos

Durant aquets anys el departament de joieria, en representació de l’ESDIB, ha participat en fires i concursos amb uns meritosos resultats, entre els quals destacam:

Baleart, Fira d’artesania de Mallorca, Nupcial,  Balearic trends, Mostra de formació professional i Eurobijoux & Accessories ( Madrid i  Menorca). En aquesta última, en diferents ocasions l’ESDIB ha estat premiada:

2004 Menció especial.

2005 Eurobijoux bronze.

2006 Eurobijoux or per a una alumna de 2º curs.

Menció especial per una alumna de 2º curs.

2007 Eurobijoux or a la mateixa alumna que va guanyar l’edició anterior i està cursant el projecte final.

2009 Segon premi a la millor peça dissenyada.

2010 Menció especial.